Vad kan ni förvänta er från en reklamfilm ?

Förstärka varumärke

Att stärka ditt företags varumärke handlar verkligen om att marknadsföra sin organisation på rätt sätt. Med en reklamfilm så kan ni få upp till 139% större varumärkesspridning.

Högre konverteringsgrad

Med en reklamfilm så kan ni få upp till 46% fler konverteringar. Idag använder många framgångsrika företag Sociala medier i sin marknadsförings strategi. En videoinlägg ger fler klick i sociala medier än ett textinlägg.

Öka besökare

Ett inlägg med reklamfilm attraherar 3 gånger så många klick jämfört med ett inlägg med bara text och bild. Google & sociala medier älskar film.

Sälj mer

Många tar sina köpbeslut efter att ha tittat på förklarande reklamfilmer och konverteringsgraden kan öka med upp till 43%.

Förläng besökstiden

En besökare stannar i genomsnitt 2 minuter längre på en sida som förklarar med film. Vi har blivit väldigt otåliga på nätet och vi har cirka 6 sekunder på oss att fånga en besökares intresse.

Strategisk kommunikation

Förtydliga ert budskap och digitalisera er säljpitch med hjälp av en reklamfilm. Ert budskap blir kort, tydligt och träffsäkert.

Digitalisera er Säljpitch med en Reklamfilm

*Samtliga priser är exklusive moms. Vi erbjuder även  månadsbetalning.

Reklamfilm

från 7 995 Kr
  • Resultatsgaranti
  • Flexibelt
  • 2-4 veckors leveranstid

Detta ingår alltid i våra reklamfilmer

Manus

Vi förenklar ditt budskap så att det blir kort, tydligt och träffsäkert. Mer information innebär inte alltid bättre resultat. Vi ser till så att budskapet blir träffsäkert.

Inspelning 4K upplösning & postproduktion

Vi använder oss av den senaste utrustningen för att kunna producera reklamfilmer i världsklass.

Musik & Röstinspelning

Musiken tillsammans med rösten är, framförallt, det som sätter tonen i filmen. Folk köper känslor, så vi lägger relativt mycket tid på att pricka rätt här.

Visuella effekter

Få er reklamfilm att stå ut med hjälp av visuella effekter. Vi använder oss av den senaste teknologin för att kunna ta fram effekter i världsklass.

Projektledning

Vår framarbetade process gör det enkelt för er! Vi gör allt jobb och ni får en professionell animerad reklamfilm levererad och klar i tid. Vi tycker inte ni ska behöva göra något själva.

Marknadsföring

Ni får tips och hjälp med marknadsföringsstrategier och verktyg som ser till att filmen leder till nya kunder

Stäng meny

Beställ en skiss.
Kostnadsfritt