Hemsida

Säljpitch.se älskar färg, form och starka koncept! Vi drivs av när kreativa idéer och attraktiv design samspelar och resultatet blir enastående. Utifrån din verklighet tar vi fram slagkraftiga lösningar på effektiv marknadsföring som ger affärsnytta. Vi skapar kreativ kommunikation som syns, överraskar och berör

HEMSIDOR I VÄRLDSKLASS

Säljpitch.se Hjälper företag att skapa smarta webblösningar som ger mätbar effekt. Vi hjälper att omvandla era besökare till kunder.

RESULTAT OCH TILLVÄXT ONLINE

Allt från sociala medier och SEO samt sökannonsering i Google adwords. Vi skapar innehåll som både syns och kommer göra skillnad. Vi tror starkt på den ständiga kommunikationen mellan oss och våra kunder. Vi gör resultatuppföljning och hjälper att ständigt uppdatera er hemsida till dem senaste trenderna. För att kunna optimera användarvänligheten så mycket som möjligt.

SERVICE OCH SUPPORT

Vi vill att du ska känna dig trygg i våra händer. Vi ser till så att din webbsida kommer ständigt vara affärsdrivande och ger trafik som kommer att omvandlas till affärer. Vi ser även till att övervaka er webbsida ständigt är säkerhetsuppdaterad.

Digitalisera er Säljpitch med en modern Hemsida!

*Samtliga priser är exklusive moms. Vi erbjuder även  månadsbetalning.

Hemsida

från 7 995 Kr
  • Resultatsgaranti
  • Flexibelt
  • 2-4 veckors leveranstid

Detta ingår alltid i våra hemsidor

WordPress Hemsida

Hemsida byggd med marknadens populäraste och mest lättanvända CMS-verktyg. Det innebär att ni enkelt kan uppdatera sidan med text, bilder eller video.

Sökmotorvänlig (SEO)

Vi bygger hemsidan för att ger er bästa möjliga exponering mot sökmotorerna. Det vill säga förutsättningar så att era framtida kunder enkelt kan hitta er.

Vi sköter allt

Vår framarbetade process gör det enkelt för er! Vi gör allt jobb och ni får en professionell hemsida levererad och klar i tid. Vi tycker inte ni ska behöva göra något själva.

Responsiv design (Mobilanpassad)

Hemsidan byggs med responsiv design, vilket innebär att det fungerar lika bra oavsett skärmstorlek. Den ser med andra ord bra ut både på mobiltelefonen, surfplattan och datorn.

Modern & hög konverteringsgrad

Första intrycket är viktigt! När era nya kunder kommer till er sida så ska de vara enkelt och tydligt för dem att hitta informationen de söker. Ni vill leda dem rätt och snabbt.

Kundsupport

Personlig kontakt som hjälper er från start till slut. Det går både att ringa, maila och träffa oss. Vårt mål är att ge er den bästa kundsupporten i branschen.

Stäng meny

Beställ en skiss.
Kostnadsfritt