Vad kan ni förvänta er från en animerad reklamfilm ?

Förstärka varumärke

Att stärka ditt företags varumärke handlar verkligen om att marknadsföra sin organisation på rätt sätt. Med en animerad reklamfilm så kan ni få upp till 139% större varumärkesspridning.

Högre konverteringsgrad

Med en animerad reklamfilm så kan ni få upp till 46% fler konverteringar. Idag använder många framgångsrika företag Sociala medier i sin marknadsförings strategi. En videoinlägg ger fler klick i sociala medier än ett textinlägg.

Öka besökare

Ett inlägg med animerad reklamfilm attraherar 3 gånger så många klick jämfört med ett inlägg med bara text och bild. Google & sociala medier älskar film.

Sälj mer

Många tar sina köpbeslut efter att ha tittat på förklarande animerade filmer och konverteringsgraden kan öka med upp till 43%.

Förläng besökstiden

En besökare stannar i genomsnitt 2 minuter längre på en sida som förklarar med animerad film. Vi har blivit väldigt otåliga på nätet och vi har cirka 6 sekunder på oss att fånga en besökares intresse.

Strategisk kommunikation

Förtydliga ert budskap och digitalisera er säljpitch med hjälp av en animerad reklamfilm. Ert budskap blir kort, tydligt och träffsäkert.

Digitalisera er Säljpitch med en Animerad Reklamfilm!

*Samtliga priser är exklusive moms. Vi erbjuder även  månadsbetalning.

Animerad Reklamfilm

från 7 995 Kr
  • Resultatsgaranti
  • Flexibelt
  • 2-4 veckors leveranstid

Detta ingår alltid i våra Animerade Video's

60 sek skräddarsydd Animerad Video

En animerad reklamfilm ger liv till din säljpitch och gör jobbet åt dig. Den berättar vad ditt företag gör på ett sätt som utbildar och underhåller era kunder, samtidigt som att det kommer att generera nya kunder åt er

Musik

Musiken tillsammans med rösten är, framförallt, det som sätter tonen i filmen. Folk köper känslor, så vi lägger relativt mycket tid på att pricka rätt här.

Projektledning

Vår framarbetade process gör det enkelt för er! Vi gör allt jobb och ni får en professionell animerad reklamfilm levererad och klar i tid. Vi tycker inte ni ska behöva göra något själva.

Manus

Vi förenklar ditt budskap så att det blir kort, tydligt och träffsäkert. Mer information innebär inte alltid bättre resultat. Vi ser till så att budskapet blir träffsäkert.

Professionell Voiceover

Vi hjälper dig att välja bland våra professionella röster som lyfter fram rätt känsla.

Marknadsföring

Ni får tips och hjälp med marknadsföringsstrategier och verktyg som ser till att filmen leder till nya kunder

Stäng meny

Beställ en skiss.
Kostnadsfritt