Säljpitch är en långsiktig partner som tar ansvar för att öka er försäljning och er digitala närvaro. Vi strävar hela tiden efter att våra partners skall vinna konkurrensfördelar med hjälp av modern teknologi

Våra affärsområden

Animerad Reklamfilm

Vi vet av erfarenhet att en Säljpitch behöver förnyas då konkurrensen i marknaden blir allt högre. En Säljpitch behöver vara kort, tydlig och träffsäker. Digitalisera er Säljpitch med hjälp av en animerad video. Presentera företaget på mindre än 60 sekunder. Perfekt för företagets hemsida, säljmöten och sociala medier. 

Reklamfilm

Vi skapar reklamfilm till mindre företag och globala företag. Oavsett om ni behöver film för internt bruk eller för att förnya er Säljpitch i form av produkt- eller informationsfilmer så kan vi hjälpa er producera smarta och kostnadseffektiva reklamfilmer som genererar fler affärer.

Hemsida

Ditt företags hemsida är verksamhetens plattform på nätet. Förhoppningsvis så leder all marknadsföring som görs online till din hemsida. Därför är det viktigt att din plattform på webben slipas för att nå sin maximala potential. Säljpitch bygger hemsidor som konverterar besökare till affärer och inget annat.

Digital marknadsföring​

Arbete med sociala medier för företag är något som växer i raketfart. Vi hjälper företag att ta fram en strategi som är helt anpassad till deras verksamhet . Vi ser till att konvertera er trafik till kunder.

Stäng meny

Beställ en skiss.
Kostnadsfritt